Wil je geld verdienen met je Instagram, maar loop je vast?


Dat is niet nodig! Ik heb een succesvolle contentstrategie ontwikkeld voor Instagram, waar ik een fulltime maandsalaris mee verdien (zonder advertenties) en deze ga ik jou leren!

Komt dit je bekend voor?

→ Je wilt je bedrijf graag onder de aandacht brengen met behulp van Instagram, maar je hebt geen idee hoe je content kunt inzetten om sales te genereren?

→ Je wilt kwalitatieve content maken voor Instagram, maar je weet niet welke stappen je moet nemen om content te maken dat aantrekkelijk is voor jouw doelgroep.

→ Iedere keer wanneer je een caption wilt schrijven loop je vast omdat je niet weet hoe je een caption moet schrijven die jouw doelgroep aanspreekt en waarde levert.

Placeholder Image


Heel veel van mijn klanten hebben moeite met het maken van content voor Instagram. Dus je bent niet alleen! Er is gelukkig een uitweg! Ik heb een succesvolle Instagram contentstrategie ontwikkeld die ik graag met je wil delen.

De kracht van Instagram

Sinds de eerste dag dat ik begon met ondernemen ben ik actief op Instagram. Voordat ik mijn coaching business had opgezet had ik een kledingwebwinkel.

Ik draaide maandelijkse omzetten van € 7.000,- met mijn kledingwebwinkel, door alleen gebruik te maken van Instagram.

Toen ik startte met coaching had ik al vanaf de eerste maand een maandinkomen van € 2.873,36. Naarmate de tijd is verstreken is dit alleen maar meer geworden.

Placeholder Image

Ik heb ontdekt wat de geheime formule is en ik wil deze graag met je delen, want ik weet dat veel ondernemers moeite hebben met het maken van content voor Instagram.

Als je eindelijk doorkrijgt hoe je Instagram content kunt inzetten om sales te genereren zal je business voorgoed veranderen.

Maak een einde aan ‘gewoon maar wat doen op Instagram’ en start met ‘geld verdienen op Instagram’!

JA! IK HEB DIT E-BOOK NODIG!

Klik hier voor een preview

Placeholder Image

Wat fijn dat je er bent!


Mijn naam is Eurshanie. Mij kun je zien als jouw personal business bestie die je bij de hand neemt en alles met je deelt zodat jij je doelen kunt behalen. And yes, I’m about to share everything with you! Chicks support chicks, right?!

Te lang met je Instagram worstelen kost veel tijd en energie en je loopt heel veel omzet mis. Instagram is goud als je weet hoe je het moet gebruiken.

Ben je er klaar voor om jouw Instagram content naar de next level te brengen? Dan is het e-book 'Instagram Content That Sells' gegarandeerd iets voor jou!

Wat ga je leren in het e-book?

✓ Ik leer je de strategie die ik toepas om sales te genereren met Instagram content.

✓ Ik leer je hoe je doelen kunt stellen voor je content.

✓ Ik leer je hoe je kunt opvallen met verschillende soorten content zoals video’s, afbeeldingen en infographics.

✓ Ik leer je hoe je salesteksten (captions) kunt schrijven die ervoor zorgen dat jouw volgers staan te popelen om bij je te kopen.

✓ Ik leer je hoe je interessante content onderwerpen kunt bedenken die jouw doelgroep aanspreken.

✓ Ik leer je hoe je je statistieken kunt analyseren. Dit speelt een hele belangrijke rol bij het maken van kwalitatieve content, die aantrekkelijk blijft voor jouw doelgroep.

Placeholder Image


Wil je ook deze resultaten behalen?

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

 

En wil je ook dit soort reacties?

Placeholder Image
Placeholder Image


Dat kan! In mijn e-book leer ik je hoe je content kunt maken die mensen graag willen delen, opslaan, liken en waar ze graag comments onder plaatsen. Kortom... People are gonna love you and eventually buy from you!

JA! IK HEB DIT E-BOOK NODIG!

Klik hier voor een preview

Don't just take my word for it...

Placeholder Image
Placeholder Image

'Instagram is goud, als je weet hoe je het moet gebruiken.'

Dit is de kennis die vele ondernemers niet hebben en daarom 'maar wat doen' op social media. Hierdoor verspillen ze superveel tijd en zitten ze alsnog met hun handen in hun haar en vragen ze zich af wat ze nou beter kunnen doen.

Met dit e-book is dat allemaal voorbij! Je kunt hiermee de rollen dus omdraaien en Instagram gaan gebruiken, in plaats van andersom!

JA! IK HEB DIT E-BOOK NODIG!

Klik hier voor een preview

© 2020 Eurshanie | Terug naar de homepage

Powered by Kajabi